Bij afscheid nemen, spelen bloemen vaak een belangrijke rol. Graag vertaal ik jullie verhaal in bloemen. Ik hou ervan om de cirkel rond te maken, kijken of iets persoonlijks kan verwerken, bijvoorbeeld bloemen uit jullie tuin en ook na te denken wat er daarna met de bloemen gedaan kan worden. Graag draag ik mijn steentje bij aan een passend afscheid voor jullie dierbare. Voor een persoonlijke afspraak kun je mailen naar info@bloemmarie.nl of bellen naar 040-7853793. Ik reageer altijd binnen 24 uur. Al het bloemwerk op deze website is gemaakt door Bloemmarie.Rouwbloemen voor op de kist

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Rouwbloemen voor naast de kist

Bekijk productenkeyboard_arrow_right


Bezig met laden...
visibility

Rouwboeket

Wanneer wij voor u een rouwboeket maken doen we dat op een manier waardoor hij mooi in een vaas kan staan maar ook mooi neergelegd kan...

75,00

visibility

Rouwhart

Een prachtig compact gestoken rouwhart met een diameter van 35 cm.

130,00

visibility

Rouwstuk modern

Bij een modern rouwstuk wordt er gebruik gemaakt van grote bladeren en een combinatie van grote en kleinere bloemen

95,00

  3 4  5  6 7  

Het is mogelijk om iets via mijn website te bestellen, maar ook zijn er nog allerlei andere dingen mogelijk rondom het bloemwerk. Ik vind het belangrijk dat u kiest wat bij u past, misschien ziet u hier iets op mijn site waarvan u denkt, dat is perfect. Maar zo niet, dan ga ik heel graag met u verder kijken hoe ik kan zorgen voor het mooiste bloemwerk voor dit ene speciale moment. Belt u naar 040-7853793 om met mij in contact te komen (ook de mail houdt ik actief bij).
Hierbij een aantal suggesties die ervoor kunnen zorgen dat het bloemwerk nog persoonlijker wordt.
- Ik kan kijken of het wellicht mooi is om bloemen of groen uit uw tuin of die van de overledene te gebruiken. Of misschien is er wel een bos waar u altijd samen ging wandelen, dat we daar een aantal mooie takken vandaan halen. En ook zelfs hartje winter kan ik vaak in een tuin toch nog iets ontdekken wat mooi kan zijn in een rouwbloemstuk.

Ook biedt ik nog andere diensten aan rondom het bloemwerk van een uitvaart:
- het basisstuk, u vraagt in de kaart aan de genodigden om een losse bloem mee te nemen. Vooraf aan de dienst sta ik met een basisstuk klaar om alle bloemen van de mensen te ontvangen en in het basisstuk te verwerken. Als iedereen binnen is, kan het stuk op de kist gelegd worden. Zie hier een voorbeeld van een basisstuk. Afhankelijk van het aantal genodigden/verwachte mensen zal ik een basisstuk samenstellen.

Wat te doen met de bloemen na de uitvaart:
- bij een begrafenis is het vaak het mooiste om het bloemwerk op het graf te leggen;
- Gedenklijsten, na de uitvaart haalt u zelf een aantal bloemen uit het stuk en ik ga deze voor u persen en verwerken in een lijstje welke voor altijd mooi blijft.

- na de crematie of koffie/thee is het mogelijk dat ik er ben om het bloemstuk te 'verdelen' over de mensen. Als u voor een gehele kistbedekking heeft gekozen is het mogelijk om hier met gemak 100 mini-boeketjes van te maken. Ook zou dit gecombineerd kunnen worden met het prentje van de overledene.

Heeft u vragen of wilt u informeren? Stuur dan mailtje of bel even naar het atelier via 040-7853793.| Meer

Geldropseweg 90A - 5611SL Eindhoven - +31407853793 - info@bloemmarie.nl