OVER BLOEMMARIE

Welkom op de website van Bloemmarie! In 2008 opende ik, Marieke Verhees, mijn gezellige bloemenzaak aan de Geldropseweg in Eindhoven. Ons team is gespecialiseerd in het maken van prachtige veldboeketten, trouwbloemen en rouwstukken. 

Photo

Bloemen zijn emotie

Bloemen spelen al zolang ik me kan herinneren een grote rol in mijn leven. Als kind werkte ik in een bloemenzaak achter het huis waar we woonden. Ook later, tijdens mijn studie Pedagogiek, had ik weer een bijbaantje in een bloemenwinkel. Na mijn studie ging ik als pedagoog aan de slag, maar de bloemenwereld bleef me trekken. Toen het pand aan de Geldropseweg vrij kwam, twijfelde ik niet lang en startte ik mijn eigen zaak!

Het is zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan belangrijke en bijzondere momenten in iemands leven. De ene dag verzorg ik een prachtig rouwboeket voor een liefdevol afscheid. En de andere dag maak ik een vrolijk bruidsboeket voor een zomerse bruiloft. Bloemen kunnen steun geven, een bijzonder cadeau zijn, dankbaarheid tonen, een dag nog mooier maken en mensen gelukkig maken. Dat vind ik er zo speciaal aan.

Het typische Bloemmarie-boeket


Als klanten in de winkel vragen naar 'een typisch Bloemmarie-boeket', dan bedoelen ze onze vrolijke, kleurrijke veldboeketten. We houden heel erg van die natuurlijke stijl met veel verschillende bloemen. Zo'n boeket staat echt prachtig op tafel. Zeker als je eromheen kunt lopen, want iedere kant is weer anders!

Vaasjes & planten

Naast een veelzijdig aanbod aan verse snijbloemen, hebben we een steeds wisselend assortiment aan vazen van merken als Dutz. Ook verkopen we handgemaakte potten van het prachtige merk Ecri. Super leuk om cadeau te doen, eventueel met een mooi boeket of groene plant erin!

En planten, die vind je ook in onze winkel. In het bijzonder van planten die wel tegen een stootje kunnen. Zo verkopen we niet alleen hippe hangplanten en luchtzuiverende groene planten voor binnen, maar ook prachtige buitenplanten voor op je balkon of in je tuin. En we geven je natuurlijk graag advies over welke plant het beste bij je past en hoe je deze goed kunt verzorgen.