Allereerst gecondoleerd met jullie verlies. 
Graag draag ik mijn steentje bij aan een passend afscheid voor jullie dierbare door jullie verhaal te vertalen in bloemen. Om het bloemwerk zo persoonlijk mogelijk te maken nodig ik u graag uit voor een gesprek in mijn atelier of bij jullie.
Mijn stijl is natuurlijk en duurzaam waarbij ik op allerlei manieren mee denk om het stuk zo passend mogelijk te maken.
Als jullie een afpsraak willen maken, kunt u mailen naar info@bloemmarie.nl of bellen naar 040-7853793. Ik reageer altijd binnen een aantal uur.

Bezig met laden...
visibility

Kistversiering Kleurrijk

In augustus mochten wij deze kistversiering maken met allerlei veldbloemen die op dat moment verkrijgbaar waren. Hij heeft een lengte van...

450,00

visibility

Ga je mee de tuin in?

We gaan jullie tuin of een pluktuin in om te kijken naar mooie materialen voor het rouwbloemstuk. Ik zorg voor mooie manden en...

Op basis van offerte

visibility

Rouwbloemen Midsummer

Een rouwstuk met gemaakt met bloemen uit eigen tuin, met als ondergrond kurk en bio-steekschuim. Dit maakt het samen een erg duurzaam...

350,00

visibility

Kistversiering zomers

In juli mochten wij dit prachtige rouwbloemwerk maken met de meest prachtige materialen.

700,00

visibility

Biedermeier droom

De tere kleuren van dit arrangement doen denken aan een droom, daarom ook de plaatsing op het hoofdeinde van de kist.

250,00

visibility

Bloemstuk voor uitvaart in het wit.

Een klassieker, een bloemstuk in de tinten wit. Gebruik gemaakt van verschillende bloemsoorten, met de witte roos als uitschieter.

450,00

visibility

Kistversiering Ridder

Een stuk met volop riddersporen erin verwerkt. De riddersporen geven het stuk een heel natuurlijke uitstraling. Dit stuk is 2.00 meter...

575,00

visibility

Rouwarrangement Veld

Een prachtig rouwstuk in de tinten blauw, paars en wit, we hebben gebruik gemaakt van de veldbloemen die op dit moment verkrijgbaar waren.

300,00

Het is mogelijk om iets via mijn website te bestellen, maar ook zijn er nog allerlei andere dingen mogelijk rondom het bloemwerk.
Ik vind het belangrijk dat u kiest wat bij u past, misschien ziet u hier iets op mijn site waarvan u denkt, dat is perfect. Maar zo niet, dan ga ik heel graag met u kijken hoe ik kan zorgen voor het mooiste bloemwerk voor dit ene speciale moment. Belt u naar 040-7853793 om met mij in contact te komen (ook de mail houdt ik actief bij).
Hierbij een aantal suggesties die ervoor kunnen zorgen dat het bloemwerk nog persoonlijker wordt.
- Ik kan kijken of het wellicht mooi is om bloemen of groen uit uw tuin of die van de overledene te gebruiken. Of misschien is er wel een bos waar u altijd samen ging wandelen, dat we daar een aantal mooie takken vandaan halen. En ook zelfs hartje winter kan ik vaak in een tuin toch nog iets ontdekken wat mooi kan zijn in een rouwbloemstuk.

Ook biedt ik nog andere diensten aan rondom het bloemwerk van een uitvaart:
- tuinritueel, hierbij kom ik naar jullie toe met een basis waarin het bloemwerk gemaakt gaat worden. Terwijl jullie in tuin (met de meegebrachte manden) een ronde maken en even stil staan bij jullie dierbare mag je bloemen en takjes snoeien en gaan de weg zal ik deze verwerken tot een mooie kistversiering. Dit wordt ter plekke gedaan en afhankelijk van het seizoen of de tuin zal ik ook verse bloemen meenemen. Ook is het mogelijk om nog ander bloemwerk te laten maken voor bij de uitvaart.
- het basisstuk, u vraagt in de kaart aan de genodigden om een losse bloem mee te nemen. Vooraf aan de dienst sta ik met een basisstuk klaar om alle bloemen van de mensen te ontvangen en in het basisstuk te verwerken. Als iedereen binnen is, kan het stuk op de kist gelegd worden. Zie hier een voorbeeld van een basisstuk. Afhankelijk van het aantal genodigden/verwachte mensen zal ik een basisstuk samenstellen.

Wat te doen met de bloemen na de uitvaart:
- bij een begrafenis is het vaak het mooiste om het bloemwerk op het graf te leggen;
- herinneringslijsten, na de uitvaart haalt u zelf een aantal bloemen uit het stuk en ik ga deze voor u persen en verwerken in een lijstje

- na de crematie of koffie/thee is het mogelijk dat ik er ben om het bloemstuk te 'verdelen' over de mensen. Als u voor een gehele kistbedekking heeft gekozen is het mogelijk om hier met gemak 100 mini-boeketjes van te maken. Ook zou dit gecombineerd kunnen worden met het prentje van de overledene.

Heeft u vragen of wilt u informeren? Stuur dan mailtje of bel even naar het atelier via 040-7853793.


Geldropseweg 90A - 5611SL Eindhoven - +31407853793 - info@bloemmarie.nl