Bij afscheid nemen, spelen bloemen vaak een belangrijke rol. We besteden alle zorg en persoonlijke aandacht aan de rouwstukken die we maken. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten en stijlen rouwboeketten en rouwarrangementen, waaronder bloemen voor op of naast de kist. Veldbloemen zijn onze specialiteit, we werken er op jouw verzoek graag mee in onze rouwstukken. Ook kunnen we rouwlinten en speciale rouwkaartjes voor je verzorgen.

 

Bezig met laden...
visibility

Rouwboeket fris

Dit rouwboeket hebben we gemaakt in oktober met de bloemen die toen beschikbaar waren, zoals dille, gladiool, rozen, grasjes, lysianthus.

72,50

visibility

Rouwbloemstuk herfsttinten

Dit bloemstuk is gemaakt in de herfst met zijn prachtige physalis en kangaroopootjes, het is mogelijk om dit stuk in deze kleuren het...

105,00

visibility

Biedermeier compact

Een compacte gemengde biedermeier met een doorsnee van 35 cm.

70,00

  2 3  4  5 6  

In een persoonlijk gesprek bespreken we wat voor stijl, vorm, kleur en soorten bloemen het beste passen bij jouw wensen en die van de overledene. Dat kan telefonisch of in onze winkel, maar we komen ook met liefde naar je toe. Hierboven vind je een selectie van de mogelijkheden. Vind je wat je zoekt, dan kun je het direct online bestellen. Al ons rouwwerk kan bezorgd worden. Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje of bel even naar de winkel via 040-7853793.


Geldropseweg 90A - 5611SL Eindhoven - +31407853793 - info@bloemmarie.nl