Ga je binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk zijn bloemen op je bruiloft onmisbaar. Met veel plezier gaan we samen met jullie op zoek naar het droomboeket. Heb je een kleurenschema of thema voor de bruiloft in gedachten? Zijn jullie dol op een bepaald soort bloemen? We denken graag met je mee en gaan door het vuur om het perfecte bruidsboeket voor jullie samen te stellen! P.s. Klik op de foto's voor meer inspiratie en revieuws van bruidsparen die jullie voor gingen!

Meer inspiratie? Klik op de foto's.

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze winkel bespreken we jullie wensen, de diverse mogelijkheden en laten we jullie allerlei stijlen en voorbeelden zien ter inspiratie. Hieronder vind je alvast een klein voorproefje van ons bruidswerk. Enthousiast? Stuur een mailtje of bel naar de winkel via 040-7853793 voor het maken van een afspraak met onze bruidsspecialist. We horen graag van je!

Klik op de foto voor meer inspiratie!

Als je aan bruidsbloemen denkt, denk je waarschijnlijk aan het bruidsboeket. Maar er is nog veel meer mogelijk! Wat dacht je van corsages voor de bruidegom, de gasten of in het haar van de bruid? Maar ook stoeldecoratie, bloemen voor op tafel, aankleding van de bruidstaart en versiering van de locatie kunnen we voor jullie verzorgen.

Via een persoonlijk gesprek in de winkel kunnen we samen naar materialen kijken, jullie ideeen bespreken en samen tot een plan komen voor jullie trouwdag! Om op ons gemak met jullie te kunnen praten plannen we altijd het liefste de afspraak in.
Het makkelijkst is als je even belt 0407853793 of mailt naar info@bloemmarie.nl voor het maken van een afspraak.