PLANT PAINT PROSECCO   |   WORKSHOP DROOGBLOEMEN (daarvoor naar beneden scrollen)
Maandag 10 februari of woensdag 15 april van 19.00 tot 21.00 uur@bloemmarie
Helemaal enthousiast werden wij toen tekenares Helen Storm ons benaderde om een workshop te geven. Een tekenworkshop waarbij je eerst een beauty van een plant mag uitzoeken, deze ga je vervolgens van dichtbij bekijken en het kleurpallet ontdekken. Deze komt vervolgens op papier en als toetje een prosecco!
Helen begeleidt hierbij met de kleuren en geeft vele tips en een van de meiden van Bloemmarie is er voor al je vragen over planten. De prijs is €45,- inclusief €10,- planttegoed en een glaasje prosecco.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Wil je je opgeven? Bel, mail of komt langs in onze winkel.
Er is plek voor max. 8 personen

Om je plek te reserveren vragen we een aanbetaling van €22.50.- maar het is ook mogelijk om het gehele bedrag (€45.-) te voldoen. Dit kan d.m.v. een TIKKIE, digitale factuur of je kunt het overmaken t.n.v. Bloemmarie NL68INGB0008208585

Voor verdere informatie of betalingen kunt u ook langskomen in de winkel, telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar info@bloemmarie.nl.

Ook geven wij in het voorjaar weer workshop waarbij we bloemstukken maken, deze komen nog online!

Bloemmarie
Geldropseweg 90A
5611SL Eindhoven
040-7853793
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------