De data van de kerstworkshops zijn bekend!

Zin om bij ons je eigen kerstcreatie te komen maken? Dat kan op
Maandag 9 december en woensdag 11 december in de avond van 19.00 tot 21.00 uur.

Je kunt kiezen uit de volgende twee voorbeelden. (Verder naar beneden vind je de fotos van de workshopstukken)
 
Voorbeeld 1 - Vintage kerstkandelaar
Je gaat hier piepschuim bolletjes bekleden met groenmaterialen, deze drogen mooi in! De kaarsenstandaard is hier en daar omwikkeld met plukjes pampasgras die ook indrogen en dus lang mooi blijven. De kerstballen dienen als vaasjes en zo heb je een natuurlijk kerststuk helemaal van deze tijd. 

Voorbeeld 2 - Hemelse hanger
Het hangende gedeelte van dit voorbeeld word als eerste gemaakt, deze bestaat uit kerstgroen, plukjes pampasgras en craspedia's. Dan schik je de toef op het frame die bestaat uit een combinatie van eerder genoemde materialen, maar ook kerstballetjes, achillea en eucalyptus. Alle materialen drogen mooi in, dus je hebt lekker lang plezier van deze natuurlijke kerstcreatie.
Wil je een andere kleur kerstballetjes en/of sterhangertje dan is dit ook mogelijk. We hebben genoeg leuke kleurtjes om uit te kiezen. 

De workshop is incl alle materialen, koffie, thee en iets lekkers €40,- p.p.
Onze balie wordt omgetoverd tot workshoptafel, hier kunnen we met z'n allen gezellig omheen staan (max 12 personen).

Heb je interesse? Laat ons weten welke dag je graag komt en geef je ook meteen welk voorbeeld je wilt maken? Om je plek te reserveren vragen we een aanbetaling van €20.- maar het is ook mogelijk om het gehele bedrag (€40.-) te voldoen. Dit kan d.m.v. een TIKKIE, digitale factuur of je kunt het overmaken t.n.v. Bloemmarie NL68INGB0008208585

Voor verdere informatie of betalingen kunt u ook langskomen in de winkel, telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar info@bloemmarie.nl.

Wil je een eigen avondje met vriendinnen? Dat kan
Dit is mogelijk vanaf 6 personen, de workshop is dan vanaf 40,- incl materialen. Leuk is dat je dan vooraf kunt afspreken wat je wilt gaan maken, bijvoorbeeld een herfstkrans, kerststuk of bloemen in vaas.

Bloemmarie
Geldropseweg 90A
5611SL Eindhoven
040-7853793