Bloementaart
6 Reviews | Review toevoegen

Een leuk bloementaartje op een schaaltje. We kunnen ook een grotere variant maken, dit kun je in het bestelproces aangeven.

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een leuk bloementaartje op een schaaltje. De bloemen zijn verwerkt in steekschuim, dus de ontvanger kan het taartje zo op tafel zetten.
We kunnen ook een grotere variant maken, dit kun je in het bestelproces aangeven.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Eva Tinnemans-Penning - 26-11-2019 14:43

Wederom iemand ontzettend blij kunnen maken met de paars/rose bloementaart van Bloemmarie! We kregen een foto met een jubelende reactie daaronder. De service is altijd goed en snel en ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

JMDH - 06-07-2019 23:35

Groot fan van de boeketten en bloemstukken van Bloemmarie, was het na onze verhuizing buiten de regio Eindhoven niet meer dan logisch om Mariekes team te contacteren voor een bloementaart die men in de regio mocht bezorgen. Keurige terugkoppeling en overleg over de kleurstelling en daarmee samenhangende bezorgdatum. Foto en reactie van de ontvanger zeiden ons meer dan genoeg; top product!!

Joke penning - 12-09-2017 09:34

Was geweldig om kado te krijgen zag er heel fleurig uit , heb er heel veel plezier van gehad . Ik heb mn nieuwe bloemenzaak inmiddels gevonden . Top kwaliteit en uitstekende service

Eva Tinnemans-Penning - 04-07-2017 18:39

Ik had de extra grote variant in paars / roze besteld en het was prachtig! Superleuk gedaan en ondanks dat het kort dag was, kon het toch op tijd bezorgd worden. Ik kan Bloemmarie sowieso van harte aanbevelen. Goede service, vriendelijk personeel en kwaliteit is top.

Marcel van Hugten - 24-04-2017 10:10

Ben voor de grote variant gegaan in roze/paars, erg mooi en zeer goed verzorgt. De bestelling en afhaling zijn pobleemloos verlopen. Bloemmarie is een aanrader in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Suzan - 22-03-2017 08:44

Zeer tevreden! Bloementaartje was in het echt nog mooier dan op de site.