Bloementaart 5 5
Bloementaart
Reviews | Review toevoegen

Een leuk bloementaartje op een schaaltje. We kunnen ook een grotere variant maken, dit kun je in het bestelproces aangeven.

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een leuk bloementaartje op een schaaltje. De bloemen zijn verwerkt in steekschuim, dus de ontvanger kan het taartje zo op tafel zetten.
We kunnen ook een grotere variant maken, dit kun je in het bestelproces aangeven.

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

JMDH -

Groot fan van de boeketten en bloemstukken van Bloemmarie, was het na onze verhuizing buiten de regio Eindhoven niet meer dan logisch om Mariekes team te contacteren voor een bloementaart die men in de regio mocht bezorgen. Keurige terugkoppeling en overleg over de kleurstelling en daarmee samenhangende bezorgdatum. Foto en reactie van de ontvanger zeiden ons meer dan genoeg; top product!!

Joke penning -

Was geweldig om kado te krijgen zag er heel fleurig uit , heb er heel veel plezier van gehad . Ik heb mn nieuwe bloemenzaak inmiddels gevonden . Top kwaliteit en uitstekende service

Eva Tinnemans-Penning -

Ik had de extra grote variant in paars / roze besteld en het was prachtig! Superleuk gedaan en ondanks dat het kort dag was, kon het toch op tijd bezorgd worden. Ik kan Bloemmarie sowieso van harte aanbevelen. Goede service, vriendelijk personeel en kwaliteit is top.

Marcel van Hugten -

Ben voor de grote variant gegaan in roze/paars, erg mooi en zeer goed verzorgt. De bestelling en afhaling zijn pobleemloos verlopen. Bloemmarie is een aanrader in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Suzan -

Zeer tevreden! Bloementaartje was in het echt nog mooier dan op de site.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews